VECKANS LUNCHMENY VECKA 9

Måndag 26 februari:
Bakad sejfilé med kapris, betor, bryntsmör & kokt potatis
Tärnad kycklingfilé i mango- & currysås serveras med basmatiris

Tisdag 27 februari:
Pocherad uerfilé med vitvinsås, dill & kokt potatis
Rimmad stekt fläsk med raggmunk & rårörda lingon

Onsdag 28 februari:
Fisksoppa (alaska pollock, blåmusslor), brödkrutonger & aioli
Köttfärslasagne med parmesankräm

Torsdag 29 februari:
Stekt strömming med potatismos, skirat smör & rårörda lingon
Krämig köttgryta med champinjoner & potatismos

Fredag 1 mars:
Happy Friday Grillbuffé (138 kr): Rostad potatis, Grillad karré,
kyckling drumsticks, chorizo, coleslaw, bearnaisesås,
Karingas Bbq-sås, tryffelaioli m.m

Varje dag serveras dagens soppa. Det går även att beställa olika sallader.
Vegetarisk och vegansk mat beställs på plats.
Vid allergier kontakta personal så löser vi det.
Med reservation för att maten tar slut och andra förändringar.