KONFERENS

Behöver ni en inspirerande plats för er nästa konferens, men inte har tid eller möjlighet att övernatta? Kom ut till oss i Selånger för en effektiv dagkonferens. En komplett mötesupplevelse under en dag, oavsett syfte. Här får ni mötas i en rofylld miljö med historisk charm, i lokaler utrustade med alla moderna faciliteter. Vi erbjuder er de bästa förutsättningarna för ett lyckat möte!

Selånger pilgrimscenter ligger naturskönt några kilometer väster om Sundsvall – avskilt, men ändå nära. Här präglas atmosfären av ro, värme och kärlek. Här vill vi att du ska känna dig som hemma, och känna dig trygg med att alltid bemötas med medmänsklig omtanke och god service så att du kan fokusera på ditt eget möte.

Samla kollegor, anställda, förtroendevalda för att informera, utväxla idéer eller planera inför ett nytt år. I den gamla ladugården från 1907 finns tre ljusa och trevliga lokaler som passar möten från två till 40 personer, lagom avskilt för en effektiv konferens. Stallet och Vagnslidret är tekniskt utrustade med wifi, projektor och ljudanläggning, och kan lätt anpassas efter era önskemål. När ni anländer står konferenslokalen väl förberedd efter önskad möblering. Det är bara att starta er konferens!

Vi erbjuder också en guidning i Selångers tusenåriga historia som hamn- & handelsplats, och den spännande legenden om S:t Olav som landsteg i Selånger för att återta kungakronan i Norge år 1030.

Boka hos Helene Westerlind, tel 070-311 73 91,
e-post: helene.westerlind@svenskakyrkan.se

VÅRA KONFERENSRUM

Stallet

Konferenssittning: 25 platser
Biosittning: 40 platser

Vagnslidret

Konferenssittning: 16 platser
Biosittning: 30 platser

Stian

Grupprum med sex platser

Förtäring under konferensen 

I vårt café kan ni tillsammans börja dagen med en god smörgås och en kopp nybryggt kaffe/te.

Till lunch serveras god hemlagad mat och till eftermiddagskaffet kan du njuta av hembakta kakor samt frukt.

Behöver ni något särskilt på er konferens?

Prata med oss så ser vi till att allt är på plats när ni kommer till oss. Kontakta Helene Westerlind, tfn 070-3117391 eller e-post helene.westerlind@svenskakyrkan.se