DAVID OCH INGELA

Vi är glada över att ha fått två duktiga och intresserade kockar som ser att våra gäster blir serverade fantastiskt god mat. Varje vardag kl 11.00-14.00 serverar de dagens lunch som varje dag består av en kötträtt, en fiskrätt samt en soppa och god salladsbuffé. 

David Karinga har arbetat som kock och köksmästare i över 17 år. Han är en glad och kreativ kock med lång erfarenhet inom svensk husmanskost, a la carte, sallader, festbufféer och specialkost. David vill bidra med sitt engagemang, sin erfarenhet och sin kompetens. Han är drivande och resultatinriktad med en ödmjuk inställning till livet och människor. Han är nyfiken och öppen för ny kunskap och nya människor.
David har sin yrkesutbildning hos AMU/Restaurang och storhushåll samt a la carte. Grundutbildning för matlagning, H.A.C.C.P, specialkost, barutbildning och serveringsutbildning. Han har bland annat arbetat som kock på Brandstation bar och restaurang, som driftchef på Cafe af medor, som kock, kökschef och köksmästare vid Scandic Sundsvall Nord och Scandic Sundsvall City, som köksmästare och Food and beverage manager vid Brasserie Verket, Scandic Hotels och som kock vid Restaurang Grönborg.David betonar vikten av god och vällagad mat som håller hög kvalité varje dag. Det ska vara en matupplevelse utöver det vanliga att besöka Selånger Pilgrimscenter.

Ingela Normelli har besökaren och gästen i fokus. Hon är en passionerad och engagerad kock som tycker om att arbeta. Hon har arbetat med service, människor och mat i hela sitt vuxna liv. Som kock är hon van att arbeta fokuserat, flexibelt och med många saker på gång samtidigt. Hon tycker att det är viktigt att mat är lagad från grunden och med mycken kärlek. Drömmen för Ingela är att få jobba enbart med närproducerade råvaror och med kött från gårdar där djuren har det bra. Hon älskar mat i alla former, men brinner extra för grönsaker.
Hon är utbildad kock på Altinska skolan och gått Hotell/restaurang-storhushållutbildning. Dessutom har hon också genomgått hälsovägledarutbildning. Hon har under många år arbetat som köksmästare/kock på Villa Marieberg och nu senast som kock/kallskänka på Stair Metro, som var en modern, hållbar restaurang, där hon bland annat arbetade med att minska matsvinnet.
– Jag vill lyfta upplevelsen av besöket i Selånger Pilgrimscenter till en hög nivå. Jag vill göra det med hjälp av god och vällagad mat och massor av gott fika. Människor som kommer till oss ska känna sig välkomna, och gå därifrån med en känsla av att vilja komma tillbaka igen och igen, inbjuder Ingela.