VECKANS LUNCHMENY VECKA 18

Måndag 28 april 
Laxpudding med skirat smör
Helstekt kotlettrad, grönpepparsås & rostad potatis

Tisdag 30 april
Fisk- & skaldjursoppa (sej, räkor, blåmusslor)
Timjanbakad sofilé, mustig rödvinssås & potatisgratäng

Onsdag 1 maj
Fiskbiffar, tartarsås & kokt potatis
Kyckling med dragon & stekt ris

Torsdag 2 maj
Fiskgratäng med crabfish, dill, fänkål & potatismos
Bouef bourguignon, potatismos & inlagd gurka

Fredag 3 maj
Happy Friday grillbuffé (138 kr): Grillad karrè, kyckling,
chorizo, majskolvar, coleslaw, rostad potatis, chilibearnaise,
aioli, Karingas bbq-sås m.m.

Varje dag serveras dagens soppa. Det går även att beställa olika sallader.
Vegetarisk och vegansk mat beställs på plats.
Vid allergier kontakta personal så löser vi det.
Med reservation för att maten tar slut och andra förändringar.