VECKANS LUNCHMENY VECKA 42

Måndag:
Ölbrässerade isterband, skånsk potatis och inlagda rödbetor
Ångad torsk med äggsås, persilja

Tisdag:
Kålpudding, gräddsås, lingon, picklad gurka
Fransk fiskgryta med musslor, tomat och vin

Onsdag:
Högrevssauté med svamp och vin, potatispuré
Brödstekt sejrygg med remouladsås och potatis

Torsdag:
Stekt fläsknoisette med bearnaisesås och rostad potatis
Pilgrimscentrets fiskgryta med örtaioli

Fredag:
Bakad kycklingfilé med rotfruktsgratäng och rödvin- och pepparsky
Laxfilé med smörslungad potatis och dillcrème

Varje dag serveras dagens soppa. Det går även att beställa olika sallader.
Vegetarisk och vegansk mat beställs på plats.
Vid allergier kontakta personal så löser vi det.
Med reservation för att maten tar slut och andra förändringar.